ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΚΙΑ


Τρομακτικά γλυκίσματα δε θα κάνουμε. Χαριτωμένα σοκολατένια φαντασματάκια, ναι. Χρειάζεται μόνο σοκολάτα και όρεξη για σπούκι λιχουδιές. 
Το Halloween γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου και τα τελευταία χρόνια γιορτάζεται από πολλούς και στην Ελλάδα και δε βρίσκω το λόγο να μην. 
Περισσότερο από όλα μου αρέσουν οι λιχουδιές του Χάλοουίν και οι ταινίες, όχι τόσο τα μασκαρέματα και τα ζόμπι πάρτιζ. Φωτεινές κολοκύθες, αράχνες που κρέμονται, μάγισσες, νυχτερίδες και φαντάσματα. 

Και μουσική, οπωσδήποτε μουσική. Τώρα, για τα φαντασματάκια, το μόνο που χρειάζεται, να λιώσετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, και να σχηματίσετε τα φαντασματάκια. Δεν πειράζει αν δεν έχετε καλό χέρι, δεν είστε καλλιτέχνες, σημασία έχει να το διασκεδάσετε. 
Θα χρειαστούμε:
250γρ. κουβερτούρα
125γρ. λευκή σοκολάτα
 μερικές σταγόνες κουβερτούρας 
Πως το κάνουμε:Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα. Μόλις λιώσει απλώνουμε πάνω σε λαδόκολλα την λιωμένη σοκολάτα σε λεία επιφάνεια και προσέχουμε να μη χυθεί. Σε άλλο μπεν μαρί λιώνουμε την λευκή σοκολάτα και με κουτάλι ρίχνουμε πάνω στην μαύρη και σχηματίσουμε φαντασματάκια. Τη λευκή σοκολάτα τη ρίχνουμε αφού έχει ελαφρώς κρυώσει η μαύρη, έτσι ώστε να μπορούμε να σχηματίσουμε φαντασματάκια.  Προσθέτουμε με τις σταγόνες μάτια και στόμα. Αφήνουμε να κρυώσουν τελείως και κόβουμε σε κομμάτια. Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις